Unika Glaspriser

Dessa priser är handgjorda och tryckta enligt ert önskemål. Ett otroligt uppskattat pris av de som vunnit dem hitintills. Genom dessa priser gör man varumärket eller tävlingen mer detaljerad och pristagarna relaterar till just det arrangemang som de fick dem på. Vi trycker vad ni vill på glaset! Har ni ingen logga / Bild som ni vill trycka, så kan vi hjälpa er att ta fram det. Det går att trycka fullt i färgat. dvs; går ej se igenom, släpper ej igenom ljus. Eller så kan man få det tryckt med transparenta delar vilket gör att det kan släppa igenom ljus.

Priserna är gjorda av 8 mm tjockt glas. Foten är gjord av lackat trä med ett fräst spår för att limma glaset i. Med skickas också en aluminium eller mässings platta, med önskad text som klistras på glaset. Tex; 1;a pris Innebandy SM 2017.

De mindre priserna är gjorda av 5mm tjockt plexi. Placering och tävlingstext trycks tillsammans med motivet på glaset. Vanligtvis inhandlas dessa till mindre tävlingar eller placeringar utanför pallplats.

Vi har standardpriser men givetvis går det att beställa i egna mått. Special ordrar skickas till order@7hek.se

Ordinarie storlekar är enligt följande.

  • Stösta 235×360 mm
  • Mellan 180×270 mm
  • Mindre 155×215 mm
  • Minst 100×55 mm

Unika Glaspriser

Otroligt uppskattade priser för tävlingar eller andra event. Klicka på läs mer.